Tao tantra massage københavn tantra massage kvinder

tao tantra massage københavn tantra massage kvinder

Hos Tao-Tantra på Frederiksberg er de eksperter i tantra-massage. Massagen hjælper dig til at nyde og acceptere dig selv på en dybere måde, der inkluderer krop, følelser og seksualitet. Kvinden får åbnet op for sin femininitet, og manden lærer at mærke og styre sine energier. Du bliver som kvinde masseret af en mand. Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så snart vi kan. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os. Forår Eneundervisning i Tao-Tantra massage hos Tao-Tantra. Dec “Urban Tantra professional traning program” med Barbara Carrella, New York. Marts “The Shadow Process” med Debbie Ford, København. Oktober Personlig vejledning i EMO hos Vera og Steve Bodansky i Walnut Creek, CA. Forår Eneundervisning i Tao-Tantra massage hos Tao-Tantra. Dec “Urban Tantra professional traning program” med Barbara Carrella, New York. Marts “The Shadow Process” med Debbie Ford, København. Oktober Personlig vejledning i EMO hos Vera og Steve Bodansky i Walnut Creek, CA. Tantramassage. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der ønsker at arbejde med deres bevidsthed, sanselighed og personlige udvikling. Igennem netop tantra massage har jeg været vidne til mange smukke healingsprocesser og forløsninger af negativ energi. Men de seneste år er jeg begyndt at støde på kvinder, der har haft traumatiske oplevelser med tantra massage - hvilket er lidt paradoksalt, da inviterer til så meget kærlighed, skønhed.

Øvelse: Tao tantra massage københavn tantra massage kvinder

Tao tantra massage københavn tantra massage kvinder Transvestit massage sexpartner søges
Tao tantra massage københavn tantra massage kvinder Fejlbeskeden jeg får er at du har for mange beskeder til at kunne modtage min. Kunne godt tænke mig noget massage. At jeg lader hende mærke, at jeg ikke har nogen skjult dagsorden - der er ikke noget, jeg vil have af hende. Men hvis du gad ahornsgade thai massage jylland mig noget mere info om dig, som jeg ikke kan finde på din hjemmeside, såsom: Din side har bestemt gjort mig nysgerrig på Tantra, det kunne være fedt at prøve det. Også gerne billeder af jer. Kære Joe Jeg sender gerne et billede til dig på mail.
Tao tantra massage københavn tantra massage kvinder 747

Tao tantra massage københavn tantra massage kvinder - venter

Når en mand kan det, så er han ikke længere slave af sit eget begær. At jeg lader hende mærke, at jeg ikke har nogen skjult dagsorden - der er ikke noget, jeg vil have af hende. Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Det lyder vildt spændende. Kære Du Jeg har desværre ingen ledige tider i dag, men kan tilbyde dig en tid i morgen kl. Kære Harris Jeg sender et forslag til nogle dag og billede til dig på mailen kh Heidi. Kære Erik min mail til dig kommer retur. tao tantra massage københavn tantra massage kvinder


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *